Black ritual Salt wordt voornamelijk gebruikt om ongenode gasten te weren en negatieve energieën buiten je woon- of werkruimte te houden.

Zakelijk gebruik je de Black Salt om bijvoorbeeld meer klanten binnen te halen.

Of om de energie in je huis beter te laten stromen.

Het zout heeft een bijzondere beschermende werking. Het bezit een grotere actieve beschermingsmechanisme, dan de traditionele Blessed Salt.

Enkele manieren om Black Salt te gebruiken:

 1. Strooi een handjevol Black Salt, ter bescherming, rondom je huis. Bijvoorbeeld aan de buitenkant van de ramen en deuren als je in een appartement woont.
 2. Om kwade en negatieve energieën te verbannen, gooi je een kleine hoeveelheid de ruimte in, terwijl je luidop of in gedachte uitspreekt wat weg moet uit je huis. En visualiseer hoe de entiteit of energie je huis verlaat.
 3. Om ongenode gasten te weren uit je huis, strooi wat Black Salt in de deuropening. Aan de buitenkant van de deur. Daarbij kun je ook de namen noemen van de mensen die je buiten je huis wilt houden.
 4. Om iemand uit je huis te verwijderen, strooi voorzichtig wat Black Salt achter de persoon. En daarna een beetje bij de voordeur, aan de buitenkant, strooien.

Voor het maken van deze Black Salt is gelet op de juiste maanstand, ingrediënten en intentie. Onze hoofdingrediënt is een flinke dosis liefde.

De Black Salt is met heel veel zorg en aandacht gemaakt om het meteen bruikbaar te maken voor zowel ervaren als beginnende beoefenaars van magie.  

Purple Witch Salt is hoogst gespecialiseerd voor spiritueel werk. Het is aangeraden om het niet samen met de Black Witch Salt te gebruiken, tenzij je het voor extra spirituele bescherming nodig hebt.

Purple Witch Salt kan worden gebruikt voor het vergroten van je spirituele wijsheid, het versterken van je inzicht, het verbeteren van divinatiepraktijken en het helpen focussen tijdens meditatie.

Enkele manieren om deze Purple Witch Salt te gebruiken:

 1. Je kunt de Purple Salt rond je meditatie ruimte strooien. Hiermee bevorder je het herkennen en kunnen benoemen van je inzichten (die je wilt verkrijgen tijdens een meditatie bijvoorbeeld) .
 2. Ben je helderziende, medium of doe je spiritueel werk, dan is deze Purple Salt geschikt om je helderziendheid te versterken. En te helpen bij het channelen van je readings.
 3. Purple Salt bevordert het verlangen om dieper in de ziel te graven en een sterkere verbinding te krijgen met je hogere zelf, door middel van het derde oog chakra.
 4. Vibrationeel ( gevoelsmatig ) inspireert het zout de psychische bewustzijn en brengt “onbewust denken” aan de oppervlakte. Het helpt je daardoor onopgeloste, weggedrukte kwesties te herkennen en voorgoed aan te pakken.

PURPLE SALT ALS BADZOUT: Als badzout werkt het zout als een ritueel bad voor rust in je gedachtegang, zodat er meer focus gelegd kan worden op groei en ontwikkeling. Daarom is het soms fijn om even met iets anders bezig te zijn. Aandacht aan jezelf. Een badritueel is daar een voorbeeld van.

Blue Witch Salt wordt gebruikt tegen het “boze oog”. Wat is “boze oog”? Dat is negatieve energie dat je lijkt te achtervolgen en die gestuurd wordt door een ander die bijvoorbeeld jaloers is op je of je iets niet gunt. Soms kan een persoon er ook ziek van worden, als er “boze oog” energie is gestuurd naar hem of haar.

 Enkele manieren om deze Blue Witch Salt te gebruiken:

 1. Voor herstel, strooi wat Blue Salt onder het bed van de zieke persoon om de energie te neutraliseren.
 2. Voor een goede afloop van een rechtszaak, gerechtigheid en andere juridische zaken, kan dit zout gebruikt worden om je spreuken te versterken of om in een zakje als talisman gedragen te worden.
 3. In combinatie met Black Witch Salt kan het gebruikt worden om pech en on-geluk om te draaien naar geluk.
 4. Je kunt een kleine hoeveelheid bij je dragen om te voorkomen dat iemand je “boze oog” energie toestuurt. In de kinderwagen, om je kind te beschermen tegen negatieve energieën.

Green Witch Salt wordt gebruikt om overvloed, welvaart en groei in inkomsten aan te trekken. Om geluk aan te trekken op zakelijk gebied of om financieel te groeien wordt al eeuwen gebruik gemaakt van een combinatie van kruiden waaronder kaneel, ook wel de “sweet money herb” genoemd.

Enkele manieren om deze Green Witch Salt te gebruiken:

 1. Strooi in elke hoek en over de drempel van de werkplek en voeg een snufje toe aan de kassa als onderdeel van uw wekelijkse winkelzegening.
 2. Voor een online winkel, strooi je in het gebied waar je je inventaris en financiële gegevens bewaart. (Zorg dat het niet op de computer terecht komt)
 3. Doe wat in een zoutstrooier en schud rustig een streepje onder je stoel in een casino of bingohal voor succes.
 4. Neem een zakje mee als je op zoek bent naar een baan.
 5. Gebruik op de tuingereedschappen om die in te zegenen voor een rijke oogst. (Niet gebruiken op planten, ze houden niet van zout)
 6. In combinatie met Black Witch Salt kan het voor snelle geluk zorgen. Black Salt versterkt de werking.

Voor het maken van deze Green Witch Salt is gelet op de juiste maanstand, ingrediënten en intentie.

 

Ritueel baden worden al eeuwenlang, in verschillende culturen, gebruikt om spirituele groei te bevorderen, obstakels op te ruimen en ter genezing van lichaam en geest.

Dit badzout is ontwikkeld om spiritueel groei en genezing van geest te bevorderen. 

Gebruiksaanwijzing aanwezig bij aanschaf van het product.