Wat is Heksenbrugklas?

Heel simpel: Workshops voor startende heksen en heksjes. 

Wil je ook samen met mij, op een gezellige manier, leren om je rituelen zelf thuis te toen? Of om zelf al je kruiden in te kopen en te verzamelen? De betekenissen weten van het doen van sommige rituelen? Wat de spirituele kracht is van sommige kruiden? Waarom die kruiden gebruikt worden? Waar dat allemaal vandaan komt, dus de historie ervan? En nog veel meer.
Neem dan contact met mij op en kunnen we afstemmen waar en wanneer je dit allemaal wilt. In de vorm van een individuele workshop of in een klein select groepje van maximaal 4 personen. 

Startende Heksen

Iedereen die interesse heeft voor hekserij en daar graag meer over wil weten of er kennis mee wil maken op een leuke toegankelijke manier. Geen traditionele hekserij zoals Wicca of Paganisme alleen, maar ook uit andere culturen. Daarbij krijg je uitleg over de raakvlakken tussen al die tradities en rituelen. Een korte samenvatting van mijn research van de afgelopen 20 jaar.

Kleine heksjes

Kinderen tussen de 5 en 10 jaar die graag meer willen weten over hekserij, maar dan op een laagdrempelig en speelse manier. Tijdens de workshops met kleintjes stellen we een bloemen en kruidenthee mengsel samen. Daarbij krijgen ze uitleg over de werking van de kruiden en waar het goed voor is.