Waarom ik doe wat ik doe?

Een korte uitleg over hoe en waarom ik besloot om “The Pepperwitch” te starten en waar de naam vandaan komt. 
Ik ben al bijna 20 jaar actief bezig met kaarten leggen voor personen en mij meer te verdiepen in spiritualiteit, met name als het gaat om de raakvlakken tussen de oude levenswijze ( ik noem ze express geen religiën, want vooral de monotheïstische godsdiensten hebben daar wat smet op gelegd ). Bij de vergelijkingen gebruik ik vooral logica. En jawel..Wiskunde. Een taal die al duizenden eeuwen bestaat. Yep ! 
Ik vind dit echt super leuk om te doen. Het is mijn passie. Ik word er heel blij van. En ik merkte dat mensen om mij heen steeds meer interesse kregen in wat ik deed. Daar meer vragen over stelden en door mijn antwoorden erachter kwamen dat het helemaal niet is zoals in de sprookjes boeken beschreven staat of zoals ze in hun “geloof” daar bang voor gemaakt werden. 
Hekserij is simpel gezegd: denken voor jezelf en kiezen voor jezelf. 
De naam....😂...ik ben best confronterend in mijn kaartleggingen. Ik hou de spiegel voor je voor en “dwing” je om naar je eigen handelen te kijken. Wat is je eigen aandeel in het geheel? Dat kan voor sommige best pittig zijn. Een vriendin noemde mij een Madame Jeanet Heks, The Pepperwitch noemde zij mij. En zodoende heb ik die naam maar gehouden als mijn “merk” naam.